ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Βάφτισαν «προσωπικούς λόγους» παραίτησης τις διακοπές του Μηταράκη εν μέσω πυρκαγιών

Με μία καυστική ανακοίνωση σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την παραίτηση του Νότη Μηταράκη ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από την κυβέρνηση επειδή έκανε διακοπές την ώρα που καίγεται η χώρα.

Δείτε:

Παραιτήθηκε από υπουργός Προστασίας του Πολίτη o Μηταράκης- Έκανε διακοπές ενώ η χώρα καιγόταν

«Βαφτίζουν “προσωπικούς λόγους” παραίτησης του κ. Μηταράκη τις διακοπές του, τη στιγμή που η χώρα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Αλλά μιας και οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη άρχισαν τις παραιτήσεις για “προσωπικούς λόγους”, σκέφτεται κανείς να αναλάβει τις ευθύνες του για τις εικόνες κατάρρευσης και καταστροφής που ζούμε αυτές τις μέρες;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νότης Μηταράκης ήταν σε διακοπές στην Πάτμο, παρόλο που η χώρα καιγόταν. Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, την παραίτηση του Μηταράκη ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Δεν είναι δυνατόν όταν όλοι βρίσκονται στις θέσεις τους για να αντιμετωπίσουν τις φωτιές, κάποιοι να λείπουν» ανέφεραν μεταξύ άλλων από το Μαξίμου.

Από το περιβάλλον του Μηταράκη αφήνουν να διαρρεύσει ότι υπήρχε ενόχληση του υπουργού για το διπλό άδειασμα που υπέστη έπειτα από τις δηλώσεις του για την πανεπιστημιακή και την έφιππη αστυνομία.

Τον Νότη Μηταράκη «έκαψε» δημοσίευμα της «Καθημερινής», που αποκάλυψε τις διακοπές του πρώην πλέον υπουργού.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής», «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η «κήρυξη πολέμου» ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί